+31 (0)302496191 (Ma t/m Vrij) info@wiseq.nl

Algemene voorwaarden

WiseQ Algemene voorwaarden

 1. Toepasselijkheid
 • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan op de website van WiseQ. www.wiseq.nl

2. Accountregistratie

 • Om aankopen te kunnen doen op onze website, hoef je geen account aan te maken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van accurate en actuele informatie bij het registreren van je account en bij het plaatsen van bestellingen.

3. Bestellingen

 • Door een bestelling te plaatsen op onze website, ga je akkoord met de verkoopvoorwaarden en bevestig je dat je bevoegd bent om deze transactie aan te gaan.
 • WiseQ behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren in geval van vermoedelijke fraude, misbruik of onjuiste prijsvermelding. In dat geval zal WiseQ het aankoopbedrag terugstorten.

4. Prijzen en betalingen

 • Alle prijzen op de website zijn vermeld in de lokale valuta en zijn inclusief BTW, maar exclusief eventuele belastingen, douanerechten of verzendkosten, tenzij anders vermeld.
 • Betalingen kunnen worden gedaan via de beschikbare betalingsmethoden op onze website. Betalingen moeten volledig en tijdig worden voldaan.

5. Verzending en levering

 • WiseQ streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het afrekenen en kan variëren afhankelijk van de bestemming en de gekozen verzendmethode.
 • Eventuele vertragingen in de levering als gevolg van onvoorziene omstandigheden of externe factoren vallen buiten onze verantwoordelijkheid.

6. Retouren en ruilingen

 • WiseQ accepteert retourzendingen en ruilingen binnen een bepaalde periode na ontvangst van de bestelling. Raadpleeg ons retourbeleid op de website voor gedetailleerde instructies en voorwaarden.

7. Intellectuele eigendom

 • Alle inhoud op onze website, inclusief afbeeldingen, logo’s, teksten en grafische elementen, zijn eigendom van WiseQ en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud zonder toestemming te kopiëren, reproduceren of verspreiden.

8. Privacybeleid

 • WiseQ respecteert je privacy en behandelt persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Raadpleeg ons privacybeleid op de website voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

9. Beperking van aansprakelijkheid

 • WiseQ is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze website, inclusief maar niet beperkt tot verlies van winst, omzet, gegevens of reputatie.

10. Wijzigingen en updates

 • WiseQ behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op onze website zijn gepubliceerd. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de algemene voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen.

11. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting

 • Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
  Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland.

Verkoopvoorwaarden

1. Productinformatie

 • WiseQ streeft ernaar om nauwkeurige en gedetailleerde productinformatie te verstrekken op de website. Desondanks kunnen er kleine afwijkingen zijn tussen de getoonde productafbeeldingen en/of productteksten en de werkelijke producten. Indien dit het geval is vernemen wij dat graag.

2. Voorraadbeschikbaarheid

 • De beschikbaarheid van producten op onze website is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. In het geval dat een besteld product niet op voorraad is, word je hiervan op de hoogte gesteld en bieden we je een alternatieve oplossing of restitutie aan.

3. Garantie

 • WiseQ streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren. Indien een product defect of beschadigd aankomt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om een passende oplossing te vinden, zoals reparatie, vervanging of restitutie.

4. Gebruik van producten

 • Het gebruik van de producten die je bij WiseQ koopt, is geheel op eigen risico. WiseQ is niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel veroorzaakt door onjuist gebruik van de producten.

5. Klantenservice

 • Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met eventuele vragen, opmerkingen of klachten. Neem gerust contact met ons op via de aangegeven kanalen op de website.
 • Door gebruik te maken van onze website en het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden en verkoopvoorwaarden van WiseQ. Het is belangrijk dat je deze voorwaarden zorgvuldig leest voordat je een aankoop doet. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, raden we je aan om geen gebruik te maken van onze website of producten te bestellen.