+31 (0)302496191 (Ma t/m Vrij) info@wiseq.nl

e-Book

Volumeveiling - Veilig muziek luisteren voor kinderen

Voorkom gehoorschade bij kinderen. Download ons e-book.

Uit recent onderzoek blijkt dat 1 op de 7 kinderen tot 12 jaar oud
gehoorschade oploopt door het verkeerd gebruik van persoonlijke audio.
Medische specialisten kunnen niet beoordelen wie wel- en wie niet
kwetsbaar is voor gehoorschade; het kan iedereen overkomen.

De hoofdoorzaak van gehoorschade bij kinderen is intensieve of langdurige blootstelling aan luid geluid door bijvoorbeeld een koptelefoon. Bij WISEQ vinden wij deze deze cijfers extreem schokkend. Daarom zetten wij ons ook actief in om ouders en leerkrachten te informeren om gehoorschade bij kinderen te voorkomen. Met ons E-book creƫren we bewustzijn over gehoorveiligheid- en beschadiging, en kunnen we samen een hoop onnodig leed bij kinderen besparen.

WISEQ E-Book

Download nu!

Verstuur naar:

“Leer meer over gehoorveiligheid in ons e-book en bespaar een onnodig leed bij kinderen”

Zelfs milde gehoorschade kan later consequenties hebben. Zo kan een kind met gehoorbeschadiging zich vaak minder goed concentreren op school. Dit kan als mogelijk gevolg hebben dat hij/zij een leerachterstand oploopt en niet goed meer mee kan komen met klasgenoten. Ook de sociale impact van gehoorbeschadiging bij kinderen kan enorm zijn. Zo is het maken van nieuwe vrienden vaak lastig en kan het zelfvertrouwen minderen. Dit alles kan simpelweg gewoon leiden tot een verminderde kwaliteit van leven van jouw kind.

Klinkt heftig?
Is het ook! Gehoorbeschadiging is nu eenmaal een enorm probleem, terwijl het gemakkelijk is te voorkomen door bewust om te gaan met je oren en omgevingsgeluid. Kinderen (en ouders) zijn zich vaak niet bewust van de gevolgen die gehoorschade op latere leeftijd kan hebben. Om die reden is het als volwassene belangrijk om je kind daarvoor te behoeden.

Bij WISEQ richten we ons daarom tot jou. Jij als ouder hebt de taak om ervoor te zorgen dat jouw kind bewust is van te harde geluiden die gehoorbeschadiging kunnen veroorzaken. En wij als pionier in volumeveilige kinderkoptelefoons helpen jou daarbij.

Meer over gehoorveiligheid en het voorkomen van gehoorschade lees je in ons e-book.

VolgĀ WiseQ ook online