+31 (0)302496191 (Ma t/m Vrij) info@wiseq.nl

koptelefoons voor kinderen

Volumeveilige kinderkoptelefoons

Bij WISEQ vinden we het belangrijk dat iedereen op een veilige naar muziek kan luisteren, ongeacht geslacht of leeftijd en klasse. Onze hippe en volumeveilige (kinder)koptelefoons zijn begrensd in volume en daarom uitermate geschikt voor jouw zoon of dochter. In een tijd waarin steeds meer lessen digitaal / online gegeven worden, is het belangrijk dat kinderen de juiste materialen gebruiken. Liefst 1 op de 7 Nederlandse kinderen tussen de 9 en 11 jaar heeft gehoorschade als gevolg van verkeerd audiogebruik. Dit kan en mag niet gebeuren, vinden we bij WISEQ! 

Betaalbare kids headphones

Met honderden spelers op de markt is het aanbod van koptelefoons echt enorm. Toch zien we bij WiseQ dat koptelefoons voor kinderen niet of nauwelijks te verkrijgen zijn. Juist bij deze doelgroep, waarin de gehoorgang zeer gevoelig is, is het extra belangrijk om juiste koptelefoons te gebruiken. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat alleen kinderen van rijke ouders kwalitatief goede koptelefoons bezitten. Daarom hebben alle modellen kinderkoptelefoons van WiseQ een reëele en eerlijke prijs. Zo weten we zeker dat echt ieder kind op een veilige manier van muziek kan genieten.

Mooie én goede koptelefoons voor kinderen

Ooit mooie hardloopschoenen gezien? Klopt: wij ook niet. Dit was ook jarenlang zo met kinderkoptelefoons. Waren de kids headphones mooi, was de kwaliteit schrikbarend slecht. En was de kwaliteit goed, durfde geen kind ermee rond te lopen. Dat is met de unieke hoofdtelefoons van WISEQ verleden tijd. De hippe en trendy kinder koptelefoons zijn kwalitatief van de beste materialen, volumeveilig en bij uitstek geschikt voor kinderen. Het materiaal is extra zacht en de hoofdbanden zijn extreem flexibel. Ideaal dus voor die kleine slopers.

Onze bluetooth koptelefoons voor jongens en meisjes zijn begrensd in volume tot een maximum van 93dB. Dit is de maximale frequentie waarop het veilig is voor kinderen om langere tijd naar muziek te luisteren. 

Minimaal volume, maximaal geluid

Onze bluetooth koptelefoons zijn begrensd in volume tot een maximum van 93dB. Dit is de maximale frequentie waarop het veilig is voor kinderen om langere tijd naar muziek te luisteren. Onze verschillende modellen koptelefoons zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieen. Zo is de WISEQ Hero Kinderkoptelefoon perfect geschikt voor kinderen tot 12 jaar. De WISEQ Junior zit juist heerlijk voor de allerkleinsten (3 tot 9 jaar). De BT Wireless daarintegen is ietsje groter en daarmee perfect voor kinderen vanaf groep 8.

De pasvorm van de kinderkoptelefoons is perfect, waardoor er weinig/geen geluid kan ontsnappen langs de oorschelp. Dit in combinatie met de ruisonderdrukking zorgt ervoor dat de muziek niet hard hoeft te staan om optimaal van jouw favoriete artiest te genieten. 

Hoofdtelefoon voor school

Inmiddels draagt bijna 15% van de kinderen een koptelefoon in de klas. Het dragen van een hoofdtelefoon doen zij voornamelijk voor een betere concentratie, maar ook wanneer er individueel met een tablet of computer wordt gewerkt. In totaal draagt bijna de helft van alle kinderen dagelijks een koptelefoon of oortjes (thuisgebruik meegerekend). Die worden het meest gebruikt om filmpjes te kijken – gemiddeld zo’n acht uur per week. Daarom is veilige gehoorbescherming voor kinderen van groot belang.