+31 (0)302496191 (Ma t/m Vrij) info@wiseq.nl

Over ons

WiseQ is dé plek voor hoogwaardige consumentenelektronica. Sinds onze oprichting in 2018 hebben wij ons toegewijd aan het leveren van geweldige producten die zich kunnen meten met de A-merken, maar zonder de hoge prijs.

Onze producten

Onze collectie bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd assortiment kinderkoptelefoons en elektronische accessoires, zoals opladers. Elk product wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. We werken samen met betrouwbare fabrikanten die dezelfde waarden delen als wij: veiligheid, comfort en duurzaamheid. Of het nu gaat om een kleurrijke koptelefoon met volumebegrenzing of een handige en betrouwbare oplader, we streven ernaar om alleen het beste aan te bieden aan onze klanten.

Onze passie

Een ware passie voor wat we doen. We begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen te voorzien van veilige en duurzame elektronica, zoals onze kinderkoptelefoons. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige audioapparatuur die speciaal is ontworpen voor jonge luisteraars. We geloven dat kinderen recht hebben op de beste geluidservaring zonder compromissen op het gebied van kwaliteit en gehoorbescherming. Waar ons avontuur begon met kinderkoptelefoons, breidt het assortiment zich nog wekelijks uit.

Ons team

We werken met een toegewijd en professioneel team dat streeft naar klanttevredenheid. We begrijpen dat de klant altijd centraal staat en we zijn vastbesloten om uitstekende service te bieden. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en je te helpen bij het vinden van het perfecte product voor jouw behoeften. We zijn er trots op dat we een persoonlijke en betrouwbare relatie met onze klanten opbouwen.

Onze belofte

Bij WiseQ is het onze missie om hoogwaardige consumentenelektronica betaalbaar te maken voor iedereen. We geloven dat geweldige producten niet duur hoeven te zijn. Daarom werken we hard om de beste prijzen te bieden zonder in te leveren op kwaliteit en service. We willen dat je bij elke aankoop een glimlach op je gezicht hebt en volledig tevreden bent met je WiseQ-product.

Het snelstgroeiende crossborder
E-commerce bedrijf

In 2021 is WiseQ op de 10e plek geëindigd in de top 30 hardst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven over de grens. WiseQ is internationaal aan het uitbreiden. Op dit moment bedienen wij klanten binnen Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, en het Verenigd Koninkrijk.

Onze visie

Bij WiseQ streven wij ernaar om een toonaangevende webshop te zijn op het gebied van consumentenelektronica, met een focus op kinderkoptelefoons en opladers. Onze visie is gebaseerd op enkele kernprincipes die ons drijven en onderscheiden in de markt.

Onze missie

Onze missie is om hoogwaardige consumentenelektronica toegankelijk te maken voor iedereen. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van innovatieve producten van topkwaliteit tegen eerlijke prijzen. Door een klantgerichte benadering en continue innovatie willen wij een betrouwbare partner zijn in de wereld van consumentenelektronica. Onze missie is om onze klanten te voorzien van een uitstekende winkelervaring en hen te helpen bij het vinden van producten die voldoen aan hun behoeften, terwijl wij ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Onze belofte

Wij geloven in het aanbieden van innovatieve producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Wij streven er voortdurend naar om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de consumentenelektronica-industrie, zodat wij altijd de meest geavanceerde en betrouwbare producten kunnen aanbieden.

De tevredenheid van onze klanten staat altijd centraal in alles wat wij doen. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft, en daarom streven wij ernaar om een gepersonaliseerde en uitstekende winkelervaring te bieden. Wij luisteren naar onze klanten, reageren op hun feedback en zorgen ervoor dat ze de best mogelijke service ontvangen.

Wij geloven dat hoogwaardige producten niet per se gepaard hoeven te gaan met hoge prijzen. Onze visie is om consumentenelektronica van goede kwaliteit aan te bieden tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Wij willen dat onze klanten waar voor hun geld krijgen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en prestaties van de producten die ze bij ons kopen.

We zijn ons bewust van de impact van de elektronica-industrie op het milieu en de samenleving. Daarom zetten wij ons in voor duurzame praktijken, zoals het aanbieden van energiezuinige producten en het streven naar verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu. We hechten ook waarde aan onze sociale verantwoordelijkheid door ethisch zakendoen te bevorderen en betrokken te zijn bij maatschappelijke initiatieven.

Betaalbaarheid zonder concessies

Duurzaamheid en MVO

Klantgerichtheid

5-sterren service

Transparantie

Hands-on

Resultaatgericht

Synergie

Werkgeluk

Neem contact op

WiseQ Support
info@wiseq.nl
+31 (030) 249 61 91

Proostwetering 41
3543AC Utrecht
Nederland

Volg ons ook op

 

Uit recent onderzoek blijkt dat 1 op de 7 kinderen tot 12 jaar oud gehoorschade oploopt door het verkeerd gebruik van persoonlijke audio. Dit kan niet vinden wij! Hoe je je koptelefoon wel moet gebruiken? Je leest het in ons e-book!