+31 (0)302496191 (Ma t/m Vrij) info@wiseq.nl

Voucher info

WiseQ voucherinformatie

1. Deze Algemene Voucher Voorwaarden van WISEQ zijn van toepassing op het gebruik van vouchers die worden aangeboden door WISEQ NL en WISEQ BE. bij de aankoop van een product van WISEQ.

2. Door gebruik te maken van een WISEQ-voucher gaat u akkoord met deze voorwaarden, in aanvulling op de toepasselijke verkoopvoorwaarden. Wanneer een aankoop wordt gedaan op een website die eigendom is van WISEQ, dan zijn naast deze voorwaarden ook de WISQ-verkoopvoorwaarden van toepassing.

3. Per inkooporder kan ├ę├ęn vouchercode worden ingewisseld.

4. Vouchers zijn niet overdraagbaar; kunnen niet geheel of gedeeltelijk worden ingewisseld voor contant geld; en kunnen niet worden gecombineerd met andere vouchers of andere aanbiedingen of kortingen of promoties van Harman.

5. Elke voucher is slechts voor een beperkte tijd geldig en vervalt een half jaar na afgifte door WISEQ.

6. Vouchercodes kunnen alleen geldig zijn voor de aankoop van bepaalde WISEQ producten of categorie├źn zoals vermeld in de e-mail. WISEQ behoudt zich het recht voor om ┬ávan tijd tot tijd bepaalde WISEQ-producten of productcategorie├źn van een promotie uit te sluiten.

7. Vouchercodes kunnen een minimale aankooporderwaarde hebben zoals vermeld in de promotie.

8. Om de vouchercode te verzilveren, vult u de vouchercode in de winkelwagen of bij het afrekenen in het vouchercodeveld in en de betreffende korting zal automatisch in mindering worden gebracht op de uiteindelijke prijs van de in aanmerking komende aankoop. Als u de kortingscode niet op het moment van aankoop invult zoals aangegeven, komt de aankoop niet in aanmerking voor de korting. Kortingen kunnen niet worden geclaimd na bevestiging van uw aankoop op de website van WISEQ.

10. WISEQ behoudt zich het recht voor om elke voucher te weigeren die is gemanipuleerd of op enigerlei wijze onaanvaardbaar is bevonden.

11. WISEQ is niet verantwoordelijk in geval van verlies, diefstal, beschadiging of vernietiging van een voucher en zal in deze omstandigheden niet worden vervangen.

12. Als u vragen heeft of verdere verduidelijking nodig heeft, neem dan contact met ons op.